VÍZTISZTÍTÁS

TARTÁLY ÉS CSŐTISZTÍTÁS

A FLORAN termékek magas minőségű tisztítószerek, melyeket az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok számos vízművében már évek óta az ivóvízmedencék és csővezetékek tisztítására használnak.
Megoldást nyújt vas-, vízkő-, mangánlerakódások okozta problémákra. A FLORAN a klórral ellentétben a biofilmet teljes mértékben elpusztítja, és az a későbbiekben sokkal lassabban alakul ki újra.

További információkért kattintson ide


ARZÉNMENTESÍTÉS

A GEH-et kimondottan az arzén ivóvízből való gazdaságos és hatékony eltávolítására fejlesztették ki, mely előfordul a talajvízben, és általában geogén. A GEH tiszta vashidroxid, amely értékes nyersanyagokból készül. Nem ad le káros anyagokat a kezelt víznek, és nem változtatja meg annak PH-értékét. A speciális előállításnak köszönhetően minden pórus tökéletesen telítve van vízzel, ezért adszorpciós kapacitása nagyon nagy: akár 60 g/kg is lehet arzén és foszfát esetében. A GEH egy nagyon magas teljesítményű, fixágyas adszorberekben használható adszorberanyag.

Cégünk technológiai megoldást kínál olyan önkormányzatoknak, intézményeknek, magánszemélyeknek, ahol az ivóvízben található arzénérték és más nehéz fémek határértékei meghaladják a 6/2002(XI.5) Kormányrendeletben leírtakat.

További információkért kattintson ide

X